PRAHA - Bazén Slunečný vršek

AKTUALITY

Otevíráme cvičení pro dospělé - AquaBarre. Bude každé úterý od 18:00 do 19:00.
AquaBarre je podobné cvičení jako AquaAerobic, avšak vychází z fúze baletu, pilates a jógy. Ve vodě je ti na pomoc nudle/žížala, kterou používáš jako oporu nebo jako odporovou pomůcku. Cvičení ve vodě AquaBarre je vhodné pro začátečníky jakékoliv věku. Přestože je dynamické, je velice šetrné na klouby.

Již odstartovaly JARNÍ kurzy, i nadále se můžete přihlašovat. Přehled JARNÍCH kurzů naleznete zde

Také jsme již vypsali Letní intenzivní kurzy plavání. Plavání, sauna a masáž pondělí až pátek, každý den intenzivně.
5 dní = 5 lekcí = obrovské pokroky ve vodě. LIK se bude konat v týdnech 24.6.-28.6.2024 a 26.8.-30.8.2024 - v časových intervalech dle věku dětí-  od 3 měsíců až do věku 6 let.

Příměstský tábor jsme naplánovali na období 8.7.-12.7.2024 (8:30-17:00).
Je určen pro děti ve věku 3-12 let.
Dopolední i odpolední blok obsauje plavání, saunování a masáže a vždy nějaký pohyb na suchu. Ať už procházky po okolí, či hry v herně, nebo kreativní dílnu.
Cena zahrnuje 2x denně vstup do bazénu a sauny, 2x svačinu, oběd a pitný režim. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INDIVIDUÁLNÍ LEKCE PLAVÁNÍ pro děti i dospělé, začátečníky i pokročilé. Máte-li zájem, kontaktujte nás se svými požadavky na praha@plavacek-deti.cz  nebo na 774 433 359.

PRONÁJEM BAZÉNU, příp. HERNY a SÁLU je možný, cena se odvíjí od termínu, frekvence a dalších specifických požadavků. Orientační představu o možných časech pronájmu získáte v našem rozvrhu kurzů. Máte-li zájem, kontaktujte nás se svými požadavky na praha@plavacek-deti.cz  nebo na 774 433 359.

VŠECHNY AKTUALITY sdílíme také na naší FB skupině Plaváček Praha, jejímž členem se můžete stát.